Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

27.06.2012

Els PiC de l'AEiG Josep Masclans lliuraran les joguines que han reparat a una entitat solidària

La unitat de Pioners i Caravel·les de l'AEiG Josep Masclans, de Vallbona d'Anoia (Dem. Catalunya Central) ha dut a terme una experiència d'Aprenentatge Servei que ha consistit en recollir joguines de segona mà i arranjar-les, per lliurar-les a una entitat solidària. Ens conviden a assistir dissabte a la culminació del seu projecte.

 

El proper dissabte 30 de juny a les 12h, a la plaça de l'església de Vallbona d'Anoia, tindrà lloc un acte que donarà per acabat el projecte de curs de la unitat de Pioners i Caravel·les de l'AEiG Josep Masclans. El projecte ha consistit en una recollida de joguines de segona mà per les cases de Vallbona, per després arranjar-les (netejar-les, arreglar-les, pintar-les, cosir-les, etc.) i finalment cedir-les en bones condicions a l'entitat Vallbona Solidària perquè les puguin repartir a les famílies que ho necessitin el proper Nadal.

Es tracta d'una experiència d'Aprenentatge Servei emmarcada en el Laboratori d'Acció i Innovació Educativa de MEG. L'acte pretén visibilitzar i reconèixer la feina duta a terme pels nois i noies de l'agrupament així com també agraïr la gran tasca que està realitzant Vallbona Solidària. Consistirà en l'entrega oficial de les joguines als representants de Vallbona Solidària i un posterior pica-pica per celebrar-ho.Etiquetes

Comparteix