Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

28.06.2012

Més de 18.000 infants i joves de la FCEG marxen de campaments aquest estiu

Aquest estiu es faran a Catalunya més de 500 campaments escoltes i guies, organitzats pels 200 agrupaments de la Federació Catalana d'Escoltisme i Guiatge arreu del país. Ja ho tens tot a punt per marxar? A continuació et donem consells a tenir en compte i et proposem que ens expliquis com seran els teus campaments!

Calor i salut

Aquests dies estem en alerta per onada de calor. En aquest enllaç trobaràs informació que ens ha enviat la Generalitat sobre la situació que es preveu al cap de setmana i també consells per combatre la calor.  A més, si marxes al Berguedà, pots fer un cop d'ull a aquest full informatiu de Salut, on es recull informació pràctica sobre els CAP de la zona.

Ensenya'ns les fotos!

Si t'emportes la càmera de fotos als campaments, no t'oblidis de passar-nos una selecció de les millors imatges a comunicacio@escoltesiguies.cat. L'únic requisit és que tots els infants que hi surtin hagin signat els permisos d'imatge.  Les fotos de grup són xules, però es pot ser molt més creatiu: has pensat en fer fotos d'algun detall "de cau"? Una tenda, la butxaca de la camisa, la cara somrient d'un nen o una nena? Ens interessen sobretot imatges en vertical, perquè sovint ens n'arriben poques i són molt útils per a la portada del Correu o de diferents publicacions.

Els campaments, a twitter

Des de la FCEG també s'està promovent una etiqueta de twitter (hashtag), #femcampaments, perquè els campaments tinguin presència en aquesta xarxa social. No t'oblidis de piular i explicar-nos tot el que vulguis sobre la preparació, els dies que sigueu allà o les sensacions a la tornada! Etiquetes

Comparteix