Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

29.06.2012

Nova pàgina web de projectes ambientals dels agrupaments

Estàs pensant en fer un projecte mediambiental amb la teva unitat? Aquí hi podràs trobar idees i compartir experiències. Hem creat una nova pàgina web amb un recull dels projectes i les activitats ambientals que es fan i s'han fet al Moviment.

 

Ara per ara, el web presenta 46 projectes ambientals, entre els quals destaquen aquells dedicats a la millora del medi natural (28%), seguits dels projectes d'horts urbans i de millora de fons i camins (ambdos amb 17%). La demarcació amb més projectes és Girona (26%), seguida de Nord-Occidental (18%).

Si ho mirem per unitats, el 50% són projectes de tot l'agrupament, i d'entre els projectes realitzats per una unitat, destaca Truc (15%) seguit de Ràngers i Noies Guies i Castors i Llúdrigues (els dos amb 12%). La majoria dels projectes (63%) ja estan tancats, i el curs amb més projectes va ser el de 2010/11 (35%). Finalment, si ens fixem en la durada dels projectes, el 44% són actuacions puntuals, i d'entre els projectes de més llarga durada, destaquen precisament els que duren tot un curs (21%).

Si heu fet o esteu fent un projecte ambiental al cau, podeu afegir-lo a la taula omplint un formulari. Si el vostre projecte ja està introduit però creieu que falten dades, podeu fer-nos arribar les propostes de modificacions.

Feu créixer el Moviment! Gràcies per la vostra contribució!  Etiquetes

Comparteix