Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

20.09.2012

Concurs "Recreactiva't: projectem per Àfrica"

Farmacèutics Mundi i medicusmundi Catalunya, en el marc de la campanya “Dret a la salut a l’Àfrica”, organitzen un concurs que té augmentar el coneixement dels joves sobre les principals problemàtiques en l’accés a la salut a l’Àfrica, amb un component de recerca, creativitat i implicació social. Participa-hi ara!

A qui va dirigit?
Joves de 14 a 18 anys de centres educatius de secundària i d’Entitats de lleure de Catalunya; en grups de mínim 3 persones.

En què consisteix?
Dues proves: l’edició d’un curtmetratge (3min) i el disseny d’un projecte de sensibilització a l’entorn. L’anunci detallat de les proves es farà a mesura que avanci el concurs. Aquí hi podeu trobar un dossier amb informació sobre les temàtiques i múltiples recursos per treballar amb els grups.

Inscripcions
Estarà oberta des de l’1 de setembre fins al 12 de novembre de 2012.

Premis
Una càmera de fotos cedida per Casanova Foto per al centre educatius de secundària i l’entitat de lleure guanyadors, un Projector ECO cedit per Casio pel curt més votat i la participació a la Mostra de films i documentals “Dret a la Salut a l’Àfrica” 2013, per als 5 millors curts.

Informació i contacte

Aquí trobareu tota la informació del concurs i també el formulari d'inscripció, les bases i el tríptic-pòster informatiu.

Si teniu dubtes o voleu material de difusió, podeu posar-vos en contacte amb els organitzadors al tel. +34 679 46 48 12, o per correu electrònic a concurs@dretalasalutalafrica.orgEtiquetes

Comparteix