Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

20.09.2012

IX Premis d'Educació en el Lleure de la Fundació Lluís Carulla

Un any més, la Fundació Lluís Carulla ha convocat els IX Premis d'Educació en el Lleure, que reconeixen projectes, experiències i trajectòries de caràcter educatiu dins l'àmbit de l'educació social i del lleure. Us hi podeu presentar fins el 12 de desembre de 2012.

 

Els guardons reconeixen projectes i experiències d’educació en el lleure que tinguin en compte i afavoreixin el sentiment de pertinença i el coneixement del país des d’un punt de vista lingüístic, cultural, geogràfic i històric. Es valoraran també les iniciatives que integrin el servei a la comunitat i l’aprenentatge de competències, habilitats i valors.

Diferents projectes de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya han estat premiats al llarg dels anys en aquests guardons. En la darrera edició van ser guardonats el “Laboratori de projectes d’Aprenentatge i Servei”, impulsat per l’Àmbit de Mètode i Formació i en què hi han participat diversos agrupaments de MEG, i el projecte “Parc què” per a la conservació de parcs de la unitat de Castors i Llúdrigues de l’AEiG Roger de Flor de Tiana.

Trobareu més informació sobre els premis en aquesta pàgina web.Comparteix