Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

20.09.2012

Ets un jove amb IVA?

‘Joves amb IVA’ és un projecte que pretén visibilitzar persones joves que regeixen la seva vida per bones Idees (I), Valors sòlids (V) i Actituds positives (A), conceptes que formen les sigles d’IVA. Acaben de llançar el tercer vídeo, d'una sèrie de deu, on donen a conèixer el perfil de diferents joves ‘amb perfil IVA’.

El tercer vídeo és el testimoni de Felipe Campos, un jove de 28 anys que és director general de l’associació educativa Itaca. Es tracta d’un projecte que, des de l’educació en el lleure i un marcat component d’acció social, implica a un bon nombre d’infants i joves del barri de Collblanc – la Torrassa, a l’Hospitalet de Llobregat.

El projecte ‘Joves amb IVA’ vol donar a conèixer 10 joves amb perfil ‘IVA’, és a dir, que poden esdevenir referents generacionals d’emprenedoria, bones pràctiques i responsabilitat col·lectiva, però que no solen tenir projecció pública, als quals es realitza una entrevista en profunditat que s’enregistra en vídeo. Aquesta iniciativa és una col·laboració de la Direcció General de Joventut amb el Centre d’Estudis Jordi Pujol i una producció de Giny Comunicació.

 Etiquetes

Comparteix