Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

20.09.2012

Donem la benvinguda a un nou agrupament: l'AEiG CE Jove

El municipi de Seva (Osona) compta des d'aquest curs 2012-2013 amb un nou agrupament escolta i guia afiliat a Minyons Escoltes i Guies de Catalunya. Es tracta de l'AEiG CE Jove, que forma part de la Demarcació de Vic.

 

El grup es va engegar arran de la iniciativa d’unes quantes mares de la població osonenca que formen part del Club Excursionista Jove de la població. Van veure la necessitat de crear un espai de lleure exclusivament per a infants i joves d’entre 12 i 22 anys, ja que en les propostes familiars que s’oferien des de l’entitat excursionista només hi assistien nens petits i adults. A més, al poble no hi havia cap altra oferta lúdica o educativa que cobrís aquesta franja d’edat, a banda del club de futbol.

Aquest grup de mares es va posar en contacte amb l’equip de la Demarcació de Vic a mitjans del curs 2010-2011, que les va orientar i els va oferir suport. El grup es va crear sota el paraigua del Club Excursionista i l’Ajuntament de Seva de seguida els va posar facilitats per aconseguir un local i els va donar una subvenció per comprar material.

Trobareu més informació sobre l'AEiG CE Jove al proper número de la revista El Correu, que es distribuirà a mitjans d'octubre.Etiquetes

Comparteix