Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

28.09.2012

4a Jornada d'Intercanvi d'Experiències d'Aprenentatge Servei

El Centre Promotor d'Aprenentatge Servei, a què Minyons Escoltes i Guies de Catalunya està adherit, convoca unes jornades que volen ser un espai de trobada, reflexió i diàleg entre persones que estan interessades i treballen en projectes d'aprenentatge servei. Inscriu-t'hi ara!

 

La Jornada d'Intercanvi d'Experiències d'APS, que enguany arriba a la quarta edició, té com a objectius augmentar el bagatge experiencial, relacional i de coneixements dels participants. Es presentaran experiències educatives d'aprenentatge servei reeixides; es farà un anàlisi i debat sobre els processos d'implementació i desenvolupament d'aquestes experiències; es reflexionarà sobre aspectes del nostre context actual que incideixen i condicionen l'encaix educatiu i social. També hi haurà un espai perquè els participants presentin les experiències que han dut a terme en l'àmbit de l'Aprenentatge Servei.

La jornada tindrà lloc el proper 16 de novembre de 2012, a partir de les 16.30h, a l'Edifici Vagó-Recinte Escola Industrial (c/ Urgell, 187) de Barcelona. Aquí hi trobareu més informació i l'enllaç per a fer la inscripció (gratuïta). Per a més informació podeu escriure a centre@aprenentatgeservei.cat.Etiquetes

Comparteix