Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

02.10.2012

36a Assemblea: “Nous reptes, nous horitzons”. No hi faltis!

El 24 i 25 de novembre celebrarem la 36a Assemblea General Ordinària de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya a Sant Sadurní d’Anoia. A continuació et donem més detalls dels horaris i activitats i, per si ets de les persones que no els agrada perdre’s res, t’expliquem com pots votar per correu a les eleccions del Parlament de Catalunya del mateix 25 de novembre.

Totes les persones afiliades majors de 18 anys esteu convidades a participar a l’Assemblea i a dir la vostra en les decisions que afectaran el Moviment durant els propers anys! Aquest és el programa d’activitats:

Descarrega't el programa en pdf clicant aquí

El 25 de novembre, dia del plenari de l’Assemblea de MEG, també se celebren eleccions al Parlament de Catalunya. Tot i que el plenari està previst que s’acabi a l’hora de dinar, si vols votar a les eleccions i fer-ho sense pressa et recomanem que sol·licitis el vot per correu.

Per fer-ho, has d’anar personalment a una oficina de Correus i, presentant l’original del DNI, fer una sol·licitud del certificat d’inscripció al cens electoral. Tens temps de fer-ho fins a deu dies abans de la votació, però et recomanem que ho tramitis amb antelació suficient. En aquesta pàgina web de la Generalitat hi trobaràs tota la informació necessària sobre aquest tràmit.

L'Assemblea General 2012, al minut: apunta't a l'esdeveniment de Facebook.Etiquetes

Comparteix