Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

27.09.2012

Comencem a repartir el Correu núm 82!

Vols saber com han nascut els nous agrupaments que hi ha a MEG? Estàs d'acord que l'escoltisme és una escola de polítics? Te'n recordes del Xarbot? Vols agafar idees per a triar un projecte amb la teva unitat? Tot això i més ho trobaràs a El Correu 82, el primer número del nou curs... ben aviat a la teva bústia! 

A principis d'octubre, el número 82 del Correu, el primer del curs 2012-2013, ja viatja per Catalunya per arribar a tots els caps i responsables associatius del Moviment. A més a partir d'aquest número, el Correu arribarà també a cada agrupament i a les seus de cada demarcació, a banda de diferents biblioteques i punts d'informació juvenil com fins ara.

Aquest nou curs estrenem una nova secció, el "Calaix de projectes", on les unitats que ho desitgin poden explicar projectes que han dut a terme. L'objectiu és intercanviar experiències, compartir vivències i agafar idees que puguin ser útils a altres caps. Si vols participar-hi, a la revista trobaràs les instruccions per fer-ho.

També busquem col·laboracions per a les tires còmiques! Si tens sentit de l'humor i ganes d'inventar-te històries relacionades amb el cau, aquesta és la teva! Segur que hi ha mil moments que vius al cau que et serviran d'inspiració. 

A més, a El Correu 82 hi trobaràs un reportatge sobre els inicis dels nous agrupaments, un article d'opinió sobre l'escoltisme i la política, un text sobre l'Eix del Curs d'enguany, una pinzellada de la Roverway 2012... i moltes coses més!Etiquetes

Comparteix