Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

18.10.2012

La Festa per al joc i la joguina en català busca voluntaris!

La Plataforma per la Llengua, l'ONG del català, anuncia la novena Festa per al joc i la joguina en català amb el lema “En català, jugues?”. Serà l'1 de desembre a Barcelona. Vols col·laborar-hi com a voluntari?

 

La Festa tindrà lloc el dissabte dia 1 de desembre, de les 11 del matí a les 6 de la tarda, i està oberta a tothom! Enguany es trasllada al passeig de Lluís Companys de Barcelona, al costat de l'Arc de Triomf amb moltes novetats i canvis.

 

Hi haurà grups d'animació, teatre, contes, globus, ludoteca, jocs imaginatius, taller de pintar cares i un patge reial que recollirà les cartes. Com a novetat s'hi incorporen sessions de cinema infantil, tallers de fer castells, diables, puntes de coixí versió per a nens i nenes, un racó de lectura, taller de dibuix dirigit per il·lustradors, estris per jugar amb les matemàtiques i un gran mural pintat en directe. Tot amb l'objectiu que els nens i nenes s’ho passin molt bé i que els seus acompanyants puguin tenir informació de quines joguines que incorporen el català es poden trobar al mercat i a quines botigues.

 

La Festa també exposarà informació de la presència del català en els sectors de l'empresa, el cinema, la integració o altres àmbits i, per primera vegada, hi haurà espais d'exposició i venda de joguines.

 

Com cada any fan una crida als voluntaris de grups escoltes, esplais, altres entitats i particulars que hi vulguin col·laborar. Segons la disponibilitat, cadascú pot fer un torn de matí o tarda amb més o menys durada. Per apuntar-vos-hi o demanar més informació podeu escriure a joguines@plataforma-llengua.cat o telefonar a la Plataforma per la Llengua, al 93 321 18 03 (Isabel o Laura).

 Comparteix