Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

31.10.2012

Organitza una rebuda de la Llum de la Pau al teu poble o barri!

Cada any, escoltes i guies de tot el món col·laboren per repartir la Llum de la Pau, que viatja des de la cova del naixement de Jesús, a Betlem, escampant arreu del món un missatge de pau, amor i esperança. Si vols organitzar una rebuda perquè la Llum arribi també al teu poble o barri, segueix llegint!

Un any més, ens preparem per a acollir a casa nostra la Llum de la Pau de Betlem, aquest cop amb el lema "Posa-hi color!". La rebuda de la Llum a Catalunya se celebrarà el 16 de desembre a les 17:30h a la Plaça dels Apòstols de Girona (en cas de pluja farem la celebració dins la Catedral). Porta el teu fanalet!

L’objectiu és que, des de Girona, la flama es vagi escampant pels pobles i ciutats de Catalunya. Si des del vostre agrupament o demarcació organitzeu algun acte de rebuda de la Llum de la Pau, podeu descarregar-vos aquest cartell personalitzable per anunciar-lo. SIi ens feu arribar la informació de l'acte, en farem ressò i també apareixerà al mapa d’actes de la Llum de la Pau! A més, a la web de la Llum de la Pau hi trobareu informació, els materials per treballar el tema al vostre agrupament i el formulari per informar dels actes que organitzeu.

La Llum de la Pau de Betlem és una iniciativa dels Escoltes i Guies d’Àustria que, amb la col·laboració d’escoltes de diferents països, reparteixen la Llum de la Pau encesa cada any per un nen o nena austríac a la cova del Naixement de Jesús a Betlem. Posteriorment, els escoltes i les guies d’arreu d’Europa i del món la distribueixen per parròquies, llars, hospitals, residències per a gent gran, presons i altres associacions dels seus respectius pobles i ciutats.Comparteix