Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

31.10.2012

La recaptació de la barra de l'Assemblea servirà per ajudar un nen amb càncer neuronal

L'AEiG Sant Sadurní ha decidit donar a una finalitat solidària els diners que es recullin a la barra de l'Assemblea 2012. Es tracta d'ajudar l'Ian, un nen de 4 anys del municipi que pateix un càncer neuronal. Per accedir a tota la informació de l'Assemblea, visita www.escoltesiguies.cat/assemblea!

"Hola soy Ian, tengo 4 años de edad, vivo en Sant Sadurní d'Anoia (Barcelona). Mi historia no es un cuento de hadas. Dicen que he vivido algo que no me tocaba, pero tengo suerte el poder hablar de ella."

Així comença el relat de la història de l'Ian, un nen que pateix un càncer neuronal que es diu neuroblastoma. Per tractar la seva malaltia ha de seguir un tractament als Estats Units, on ha de viatjar de tant en tant. La família no té prou recursos econòmics per a pagar aquest tractament i per això necessita l'aportació solidària de recursos.

L'AEiG Sant Sadurní, que enguany acollirà l'Assemblea General Ordinària de MEG, ha decidit donar la recaptació de la barra que muntaran durant aquell cap de setmana a una associació que s'ha creat per ajudar aquest nen. L'associació es diu "Ayuda a Ian" i ha muntat moltes iniciatives per ajudar-lo. Podeu trobar més informació a la seva web.

 Comparteix