Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

31.10.2012

Participem a l’Academy 2012: Embracing Change

Una delegació de la FCEG acaba de tornar de l’Academy, un esdeveniment internacional de formació i intercanvi que ha tingut lloc a Suïssa i hi han participat escoltes i guies d'arreu d'Europa. Un bon lloc per agafar idees i compartir experiències internacionals!

L’Academy, organitzat per la regió europea de la WAGGGS i la WOSM, té com a objectiu oferir una solució integral a les experiències de formació i intercanvi en diversos aspectes de l’escoltisme i el guiatge. Aquest any, l’Academy s’ha centrat en el lema “Embracing Change”, així com en temes de desenvolupament, inclosa la gestió de les associacions i el desenvolupament personal.

La trobada ha tingut lloc entre el 26 i el 30 d’octubre al Kandersteg International Scout Centre (KISC), a Suïssa. Per part de la Federació Catalana d'Escoltisme i Guiatge hi han participat dues persones de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya: l’Ignasi Llobera, membre de l’Equip General d’Internacional, i el Lluís Marco, comissari de la Demarcació del Barcelonès.

Us deixem alguns tuits que s’han fet durant la trobada. Podeu veure totes les piulades de la trobada en aquest enllaç. Properament us explicarem més coses sobre els temes tractats i l’experiència que suposa participar-hi.

 Etiquetes

Comparteix