Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

15.11.2012

10 raons per anar a l’Assemblea de MEG

El 25 de novembre és un dia important per al futur del país... i del Moviment! 

A l’Assemblea General de MEG podràs elegir el nou comissari general, el nou administrador general i els nous secretari i secretària general, i votar el nou Pla Triennal 2012-2015 i el programa de curs. I si això no et sembla prou, mira el vídeo on et donem 10 raons per venir... Ens veiem a Sant Sadurní d’Anoia!

L’Assemblea General de MEG és l’òrgan de govern més important de l’entitat, on hi poden participar tots els afiliats i afiliades majors de 18 anys amb càrrecs als agrupaments, demarcacions o equips generals. Totes aquestes persones, a partir del segon any com a afiliats i afiliades, tenen dret a vot i tenen com a missió aprovar documents importantíssims per al funcionament de l’entitat: l’estat de comptes, la memòria de curs, els pressupostos generals... A més, l’Assemblea s’encarrega de ratificar les normes i reglaments dictats pel Comissariat General i d’escollir els càrrecs de la Taula Executiva.

Què votarem aquest any?

Un dels punts més destacats de l’ordre del dia de l’Assemblea 2012 és l’elecció de diversos càrrecs generals que cal renovar. Per exemple, caldrà escollir el nou comissari general per rellevar l’Arnau Garcia i Conesa. S'hi han presentat dues candidatures, la de Lluís Marco i Planells i la de Joan Torregrosa i Vergé.

També es rellevaran els càrrecs de secretària general, que actualment ocupa la Cèlia Sentís Otal, i de secretari general, actualment l’Arnau Casanovas. Per rellevar-los s’han presentat, respectivament, l’Irene Alerm i Pou i l’Albert Catà i Farré. A més, hi ha una candidatura per al lloc d’administrador general, que fins ara no ocupava ningú. S’hi presenta en Jordi Valls i Olivé.

Un altre punt destacat de l’ordre del dia és la presentació i aprovació, si s’escau, del Pla Triennal 2012-2015, que recull els principals eixos de l’entitat durant els tres propers anys. També es votarà el Programa de Curs, que recull les línies de treball concretes per al 2012-2013.

L’Assemblea tindrà lloc el 24 i 25 de novembre a Sant Sadurní d’Anoia, acollida per la Demarcació Baix Llobregat/Garraf/Alt Penedès.Etiquetes

Comparteix