Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

15.11.2012

MEG presenta experiències d'Aprenentatge Servei dels agrupaments a jornades a nivell català i estatal

Aquest dijous i divendres tenen lloc a Barcelona dues jornades on es reflexionarà sobre l’Aprenentatge Servei (ApS) i es compartiran experiències dutes a terme arreu de Catalunya i de l’Estat espanyol. MEG hi presenta les experiències dutes a terme al Laboratori d’Acció i Innovació Educativa sobre Aprenentatge Servei (LAB ApS).

60 persones procedents de 15 comunitats autònomes participen aquest dijous, 15 de novembre, a la V Trobada per a la Promoció de l’Aprenentatge Servei, organitzada pel Centre Promotor d’Aprenentatge Servei i l’Àrea de Coneixement i Noves Tecnologies de la Diputació de Barcelona. MEG hi és present per aportar la seva perspectiva sobre l’Aprenentatge Servei en el marc de l’educació en el lleure, arran de l’exitosa experiència duta a terme al Laboratori d’Acció i Innovació Educativa sobre Aprenentatge Servei (LAB ApS).

Concretament, al grup de treball titulat “Oci educatiu. Per a una pedagogia del servei”, hi participen Dani Palau, responsable de l’Àmbit de Mètode i Formació de MEG, i Esteve Marsot, formador de FORMIGA i membre de l’equip del LAB ApS el curs 2011-2012; així com Catalina Parpal, coordinadora del Servei de Suport a Projectes de MEG, que modera la sessió.

MEG participa també a la 4a Jornada Intercanvi d’Experiències d’ApS, un espai de trobada, reflexió i diàleg entre persones que, bé com a professionals o com a voluntàries, estan interessades i treballen en projectes d'aprenentatge servei. S’hi presenten en format pòster 8 experiències d’ApS dutes a terme per agrupaments de MEG. La jornada té lloc aquest divendres 16 de novembre i l’organitza també el Centre Promotor d'Aprenentatge Servei.Comparteix