Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

15.11.2012

La Demarcació de Vic decideix continuar amb el nom actual i incorpora tres persones a l’equip

El cap de setmana passat, la Demarcació de Vic va celebrar la seva assemblea, on es va donar per acabat el procés de canvi de nom i es va decidir seguir amb el nom actual. També es van aprovar tres noves incorporacions a l'equip, tota la documentació que es presentava i es van acomiadar el comissari i la responsable pedagògica.

 

Com és habitual, l’assemblea es va fer en format de cap de setmana, amb plenari de tancament dissabte i el d'obertura del nou curs, diumenge. Tot i que habitualment tot plegat es feia a Vespella, l’alt nombre d’inscrits aquest any va fer que es decidís fer les activitats de diumenge a les instal·lacions de la Salle de Manlleu. A cada plenari hi va haver una assistència d'unes 75 persones.

Diumenge el matí, es van fer les trobades 0 de FOCA i FORMIGA 1. Per a la resta d’assistents hi va haver un espai formatiu sobre l'Eix del curs, en què la Cooperativa Sambucus va explicar la seva experiència i projecte i va parlar de models de consum. L'espai es va acabar amb una dinàmica de debat i reflexió sobre aquests models.Etiquetes

Comparteix