Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

15.11.2012

Multitudinària Assemblea de la Demarcació Nord-Occidental a Ivars d’Urgell

Més de 150 persones i 15 agrupaments van assistir aquest dissabte, 10 de novembre, a l’Assemblea de la Demarcació Nord-Occidental a Ivars d’Urgell, acollida per l’AEiG Ivarsenc. La participació va ser elevada, ja que hi havia més de la meitat del total de caps en actiu i només van fallar dos agrupaments.

La gent d’Ivars va acollir la trobada amb moltes ganes i il·lusió, presents durant tot el cap de setmana. Des de l’arribada amb una magnifica acollida fins a la festa de comiat. Se'n van encarregar d'organitzar tots els àpats i de cercar i condicionar els espais. L’equip de la Demarcació agraeix a l’AEiG Ivarsenc la gran capacitat d’organització i a l’Ajuntament del poble les facilitats posades.

La jornada es va iniciar, per una banda, amb la TACAO, i per l'altra, amb la Trobada 0. La primera va durar tot el matí amb grans acords, un dels quals va ser la realització del Boom (trobada de tots els infants i joves de tots els agrupaments de la Demarcació) a Fraga. La Trobada 0 es va desenvolupar durant tot el dia; fou molt enriquidora per a tots els participants ja que es tracta d'una forma amena d'introduir-se a les dinàmiques de la Demarcació, del moviment i de l'escoltisme en general.

L’assemblea va discórrer amb gran normalitat i harmonia, es van aprovar tots els punts per àmplies majories. Es va aprovar la memòria del curs anterior, l’estat de comptes, els projectes pel nou curs, el pressupost i, també, el nou logotip de la Demarcació. La jornada va finalitzar amb un sopar de germanor i una festa per concloure la gran trobada.Etiquetes

Comparteix