Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

15.11.2012

El barri de Gràcia acull l’Assemblea de la Demarcació del Barcelonès

Enguany els caps i les caps de la Demarcació del Barcelonès han engegat el curs descobrint-se amb Gràcia. Aquest barri va acollir el passat 11 de novembre l’Assemblea de Demarcació, en què es va renovar tot l’equip i es van fer un munt d’activitats més per enfortir el treball conjunt i conèixer altres entitats.

El diumenge va començar amb tots els assistents construint plegats la demarcació, situant-hi tots els agrupaments i els elements més emblemàtics. Més tard i dividits en grups, els i les caps es van repartir per Gràcia amb la intenció de conèixer altres entitats. Uns quants van reviure el que molts van haver de sentir durant la Guerra Civil al refugi antiaeri del Diamant; altres van ballar a ritme de swing; uns altres van conèixer noves alternatives socials, com una cooperativa de consum i un banc del temps; i d’altres van treballar l’espiritualitat mitjançant el reiki.

Van dinar plegats per començar amb energia l’Assemblea a La Fontana, en què es va treballar la gestió i es va obrir un debat sobre l’estructura de la demarcació per tal de ser més òptims. També hi va haver renovació dels càrrecs de tot l’equip de la Demarcació: s’acomiadaven el comissari, Lluís Marco; l’administrador, Jordi Valls; la responsable pedagògica, Mireia Roca; i el consiliari, Enric Comas. El nou equip està format per Tona Fernàndez i Bernat Celaya com a comissaris; Sergio Carrión com a administrador; Ferran Niubò com a secretari i Robert Baró com a consiliari.

Alguns dels propers objectius de la demarcació són: millorar les relacions amb l’administració i amb altres entitats properes, potenciar la metodologia ApS per millorar els projectes, seguir treballant l’espiritualitat i insistir en que la natura és un lloc bo (amb un projecte com el d’Operació Muntanya); tornar a fer el casal d’estiu escolta a l’Escola Mestre Morera a Ciutat Meridiana; aconseguir que els Truc treballin amb molta més qualitat; donar encara més energia a les formacions... i no oblidar el més important: posar les espècies necessàries per enfortir els agrupaments.Etiquetes

Comparteix