Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

29.11.2012

Obrim la convocatòria interna de finançament 2013!

Si formes part d’un agrupament, t’oferim la possibilitat de rebre finançament per desenvolupar un projecte i dur-lo a terme. Tens temps fins el 18 de gener per presentar-t'hi (fins el 28 de febrer en el cas dels projectes internacionals). Segueix llegint per saber com fer-ho!

Només cal que entris amb el teu usuari i contrasenya a l’Espai del Cap del web. Clica a la pestanya Documents i, a l’apartat de Finançament, hi trobaràs tota la informació i els documents necessaris per fer la teva sol·licitud de finançament intern:

• Convocatòria (amb els detalls de cada una de les línies)
• Terminis per presentar la sol·licitud i la justificació
• Plantilles per presentar els projectes

El termini general per presentar els projectes candidats a aquests recursos financers és divendres 18 de gener de 2013, fins les 12h del migdia. La línia de projectes Internacional disposa d’un termini de presentació específic a les seves bases (dijous 28 de febrer de 2013). Per poder presentar un projecte i per rebre l'import dels diferents pagaments és imprescindible tenir al dia el ComptaCau.

Per més informació, llegeix la Convocatòria interna de Finançament 2013 a l’apartat de Documents del web. Per qualsevol dubte o aclariment, pots enviar un mail a financament@escoltesiguies.cat o trucar al 93 590 27 00.

 Etiquetes

Comparteix