Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

29.11.2012

Comencem a escampar la Llum de la Pau!

Logotip de la Llum de la Pau 2012.
MEG

Ja falta molt poc perquè arribi a casa nostra la Llum de la Pau, un símbol nadalenc dels escoltes i les guies d'arreu del món. És una molt bona oportunitat per treballar l'espiritualitat al cau, i una manera d'escampar l'esperit escolta i guia als nostres pobles i barris! Vols saber com fer-ho?

Cada any, un nen o nena austríac encén la Llum de la Pau a la cova del Naixement de Jesús, a Betlem. Després, els Escoltes i Guies d’Àustria, amb la col·laboració dels escoltes i les guies d’arreu d’Europa i del món, la distribueixen per parròquies, llars, hospitals, residències per a gent gran, presons i altres associacions dels seus respectius pobles i ciutats.

A casa nostra rebrem un any més aquesta Llum, aquest cop amb el lema "Posa-hi color!". Serà el 16 de desembre a les 17:30h a la Plaça dels Apòstols de Girona (en cas de pluja farem la celebració dins la Catedral). Si voleu venir, només heu de portar el vostre fanalet i acompanyar-nos! També podeu treballar la Llum de la Pau al cau amb els materials per a les diferents unitats que trobareu en aquesta pàgina, on hi ha tota la informació sobre la Llum de la Pau.

L’objectiu és que, des de Girona, la Llum es vagi escampant pels pobles i ciutats de Catalunya. Així, per exemple, el 22 de desembre arribarà a Pineda de Mar, on l'AE Montpalau s'encarregarà de portar-la a les parròquies i organitzarà també activitats infantils i una fira de Nadal a tot Catalunya. Estem recollint tots els actes de rebuda al mapa d’actes de la Llum de la Pau. Aquí trobaràs tota la informació i recursos.Comparteix