Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

13.12.2012

Som solidaris amb La Marató de TV3!

Aquest diumenge, 16 de desembre, es farà La Marató de TV3, enguany dedicada a la lluita contra el càncer. Hi ha diversos agrupaments escoltes i guies que organitzen activitats per recollir diners per aquesta causa. Col·labora-hi!

Alguns agrupaments escoltes i guies que col·laboren amb La Marató són...

AEiG Pinya de Rosa, de Blanes (Demarcació de Girona) 

  • Dissabte, 15 de desembre, a les 5 de la tarda: diverses activitats al passeig de Dintre (jocs, tallers de pintura, parada de llibres i joguines de segona mà i representacions de teatre, cantada de nadales, una banda instrumental i un Flashmob). A les 7 de la tarda, encesa d’espelmes davant de l’Ajuntament de Blanes.
  • Diumenge, 16 de desembre: l’agrupament col·labora en l’avituallament de la I Marxa Popular per La Marató, organitzada per Ràdio Blanes. L’agrupament també prepararà un esmorzar popular amb pa i botifarra a un preu de 3 euros.

AEiG La Claca, de Cassà de la Selva (Demarcació de Girona)

  • De dilluns a divendres de 8 a 9 del vespre recolliran joguines i llibres de segona mà al cau
  • Dissabte 15 de desembre de 10 a 1 del migida vendran els llibres i les joguines al Passeig Vilaret i la Plaça de la Coma, on també serviran coques, cafè i xocolata desfeta
  • S’han marcat com a objectiu aconseguir recaptar 1.000 euros per a La Marató!

AEiG Els Vàndals, de Campdevànol (Demarcació de Vic)

Dissabte 15 de desembre a les 5 de la tarda, davant de l’Ajuntament, vine a cantar per la Marató!

El teu agrupament també organitza una activitat? Explica’ns-ho a comunicacio@escoltesiguies.cat o envia’ns fotos de les activitats que feu!Comparteix