Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

02.01.2013

Els Castors i Llúdrigues de l'AEiG Xaloc de Tarragona recullen joguines en una campanya solidària

Per a molts nens i nenes, el Nadal és sinònim de rebre regals. Alguns, a més, durant aquestes festes aprenen que hi ha infants que no tenen tanta sort com ells i que tots, grans i petits, podem fer coses per ajudar-los. És el cas dels Castors i Llúdrigues de l'AEiG Xaloc de Tarragona, que han col·laborat amb una campanya de recollida de joguines per ajudar els qui més ho necessiten. 

 

Els seus caps ens fan arribar un escrit on ens ho expliquen:

"Amb els temps que corren, els que acaben rebent les desil·lusions més fortes i pateixen les pitjors conseqüències són aquells qui tenen menys. Per tal d'ajudar qui més ho necessita i per fer que sigui un Nadal amb regals per a tothom, la Universitat Rovira i Virgili juntament amb la Jove Cambra de Tarragona i amb la col·laboració de més entitats, com Creu Roja, realitza cada any la recollida de joguines del 19 de novembre al 14 de desembre.

Aquest any els Castors i les Llúdrigues de l'Agrupament Escolta i Guia Xaloc de Tarragona (Demarcació de Tarragona) han col·laborat en aquesta iniciativa. La seva tasca va consistir en la difusió de la recollida de joguines les quals van desar al seu cau fins el dia 15 de desembre. Una vegada van tenir les joguines van anar fins a la Facultat d'Economia i Empresa de la URV on van quedar amb les responsables de la campanya per portar-les-hi. Allà van conèixer encara més el funcionament de la campanya i van ajudar en la neteja, preparació i distribució de les joguines.

Aquesta experiència va fer veure als nens i nenes que ells, malgrat la seva edat, podien fer accions de molta importància i amb una forta repercussió. Van adonar-se que ells també podien participar del Nadal no només rebent regals sinó també oferint-ne als qui més ho necessiten.

Pels qui estigueu interessats us deixem en aquest enllaç les fotografies de la sortida.

Fem que el Nadal arribi a tothom, gaudim-lo amb les petites coses i fem de l'austeritat i la reutilització les eines indispensables per trencar amb el consumisme abusiu."

 Comparteix