Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

08.01.2013

La Quina del cau de Blanes, un èxit d’assistència

El passat 4 de gener, l’AEiG Pinya de Rosa, de Blanes (Demarcació de Girona), va organitzar, per 12è any consecutiu, una Quina Popular a l’Esbarjo Parroquial. L’activitat, que va començar a les 6 de la tarda i es va allargar fins passades les 9 del vespre, va ser un èxit d’assistència i va aconseguir aplegar més de 350 persones.

Enguany, 40 botigues i comerços de Blanes van col·laborar aportant els premis que es van sortejar, i gràcies al seu ajut, es van entregar 10 quines i 15 línies entre els participants. Els regals van ser variats i diversos: 2 pernils, 1 quilo de gambes, caixes de fruita, ampolles de vi, roba, bombons, articles de decoració, etc.

La Quina de l’AEiG Pinya de Rosa és una activitat lúdica i amena pels dies nadalencs, ja que sempre s’organitza pels volts del dia de Reis, però també té l’objectiu d’aconseguir beneficis econòmics per subvencionar les diferents activitats del cau al llarg de l’any. Per aquest motiu, l’acte el prepara una comissió de caps i en el seu desenvolupament hi col·laboren també les unitats de Truc i Pioners i Caravel·les.

Finalment, satisfets pel nombre de participants, l’agrupament agraeix a tots els assistents i a totes les botigues col·laboradores el seu recolzament, un any més, a la Quina del cau.Etiquetes

Comparteix