Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

10.01.2013

Lliurem al patge la carta als Reis dels escoltes i les guies!

Us imagineu que fóssiu els responsables de donar al patge dels Reis d’Orient una carta de quatre pàgines de llarg, amb gairebé un centenar de desitjos i feta per persones de tot Catalunya? Doncs això és el que van fer alguns nens i nenes del cau d’Igualada, que van lliurar la carta als Reis dels escoltes i les guies al patge Faruk. Seguiu llegint per veure la carta i saber com va anar!

Des de l’AEiG Jaume Caresmar – Ma. Antònia Salvà, el cau d’Igualada (Demarcació Catalunya Central), ens expliquen com va anar tot plegat:

“La nit de reis a Igualada és la nit més especial de l'any per petits i també per grans. La cavalcada d'Igualada, la més antiga de Catalunya i la segona més antiga dels Països Catalans després de la d'Alcoi, és una cercavila amb 800 patges vinguts de l'Orient per dur als infants i joves de la ciutat els regals que han estat esperant durant tant de temps.

El dissabte però, per a uns quants nens i nenes de l'Agrupament Escolta i Guia Jaume Caresmar i Maria Antònia Salvà d'Igualada, la nit encara va ser més especial. A les sis de la tarda, just quan començava la cavalcada, van començar a veure els primers cotxes vinguts de l'Orient que obren la cavalcada repartint il·lusió i acabant amb els nervis. Minuts més tard d'haver vist els primers patges als cotxes, el patge Faruk va arribar a la casa on els nens i nenes del cau miraven la cavalcada des del balcó.

El patge Faruk ja sabia que uns nens i nenes l'esperaven per donar-li una carta i va escoltar amb molta atenció els desitjos que els castors i llúdrigues i llops i daines li van fer arribar. Eren només alguns dels desitjos del quasi centenar de desitjos que infants, joves i caps de tot Catalunya van fer arribar per escriure la carta. Quatre pàgines plenes de desitjos per ser millors persones, per fer millor els caus, demanant un millor futur pel país i per totes les persones del món.

Entregada la carta, el patge va voler demanar als infants que es portessin bé i participessin amb molta energia a totes les activitats que els preparen els caps durant el curs. Molts desitjos que segur que es compliran si entre tots i totes ens ho proposem!”.Etiquetes

Comparteix