Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

10.01.2013

Nou plànol interactiu: accés amb transport públic als terrenys d'acampada

Des del servei de Campaments i Més hem fet un plànol interactiu, per ser consultat on line, que permet visualitzar fàcilment com arribar amb transport públic als terrenys d'acampada de la nostra xarxa. Al plànol hi estan indicades les línies de ferrocarril i d'autobús, com també la distància a peu des de l'estació més propera.

 

És un plànol pensat especialment per les sortides de cap de setmana, per a les quals molts grups cerqueu terrenys ben comunicats en transport públic. Cal que tingueu present que algunes línies d'autobús tenen, desgraciadament, uns horaris molt limitats (per exemple es pot anar el dissabte però no hi ha cap autobús per tornar el diumenge); és per això que hem indicat al plànol gràficament quines línies no circulen diàriament. Amb un clic sobre cada línia, podreu accedir als webs de les companyies de ferrocarril o bus i consultar els horaris.

El plànol ha estat realitzat per l'Associació per a la Promoció del Transport Públic i ha estat possible gràcies a la col·laboració de la Diputació de Barcelona.

Hi podeu accedir a través del web de Campaments i Més o bé directament en aquest enllaç.



Etiquetes

Comparteix