Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

13.02.2013

L’AEiG Pla de l’Estany celebra 10 anys amb una exposició i un llibre

Nois i noies de l'AEiG Pla de l'Estany a la festa del pas del cau, el setembre de 2012.El proper 22 de febrer, l’AEiG Pla de l’Estany inaugurarà a Banyoles una exposició de fotos dels 10 anys de l’agrupament i presentarà el llibre Deu anys de joc escolta al Pla de l’Estany 2003-2013.

L’exposició de fotos dels 10 anys de l’agrupament es podrà visitar del dissabte 23 de febrer al diumenge 3 de març. L’organitza l’AEiG Pla de l'Estany amb la col·laboració dels antics escoltes de l'Agrupament Escolta Sant Martirià i l'Agrupament Guia de la Mare de Déu de Montserrat de Banyoles.

L’acte d’inauguració coincidirà amb la presentació del llibre Deu anys de joc escolta al Pla de l’Estany 2003-2013. Tot plegat tindrà lloc el proper divendres 22 de febrer a les 8 del vespre a la sala d’actes de l'Ajuntament de Banyoles.

D’altra banda, dissabte 2 de març, a les 8 del vespre, es celebrarà una eucaristia d'acció de gràcies pel 10è aniversari de l'AEiG Pla de l'Estany, a la parròquia de Santa Maria dels Turers de Banyoles. Hi són convidats els antics escoltes i guies de l'AE Sant Martirià i de l'AG Mare de Déu de Montserrat.Comparteix