Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

22.02.2013

Deu anys de joc escolta al Pla de l'Estany

 

Aquest 22 de febrer, coincidint amb la Diada del Pensament, es presenta a Banyoles el llibre del desè aniversari de l'AEiG Pla de l'Estany: Deu anys de joc escolta al Pla de l’Estany (2003-2013), que explica els motius pels quals es va decidir impulsar l'escoltisme a la comarca i la seva història recent.

"El joc escolta no és res més que el mitjà per aprendre a jugar el joc més important: el joc de la vida" Baden Powell

 

El llibre de desè aniversari de l'AEiG Pla de l'Estany (2003-2013) presenta els principals motius per crear de nou l'escoltisme, primer a Fontcoberta i ara per tot el Pla de l'Estany, com una experiència genuïna que permeti una educació de fe pràctica i ben integrada, tal com es viu en altres escoltismes europeus.

El cos central del llibre recull el resum de cada un d'aquests deu anys, recorda el lema que l'inaugura, els protagonistes de l'AEIG i les accions que han fet possible aquests anys de joc escolta.

A la última part quaranta-quatre protagonistes hi diuen la seva. Els caps, els nois i noies de diferents edats, amb alguns pares que hi donen suport, expliquen com han viscut aquest joc escolta.

El llibre el podeu adquirir a la Llibreria "Casa Carles" de Girona, Pl. del Vi, 2. tel 972 412878.

Més informació sobre el 10è aniversari de l'AEiG Pla de l'EstanyComparteix