Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

07.03.2013

Jornades a Tarragona: 7, 14 i 21 de març

 

La Demarcació de Tarragona i l'Escola de Formació de MEG, amb la col·laboració de laFundació Casal L'Amic i l'Ajuntament de Tarragona, organitzen unes jornades sobre "Educació i actitud emprendora" en què gaudirem de xerrades d'experts del món educatiu i compartirem experiències pedagògiques diverses, a l'hora que reflexionem sobre la tasca educativa. 

Les jornades volen tractar la temàtica de l’aprenentatge i crear debat sobre l’educació com a element d’emprenedoria social. Durant els tres primers dijous de març es desenvoluparan tres prespectives sobre la temàtica: "L’educació en el lleure i la iniciativa social. Pegagogia de l’Aprenentatge Servei"; "Noves metodologies pegagògiques i ús d’eines tecnològiques. Xarxes d’aprenentatge i el treball col·laboratiu" i "L’escola, l’educació en valors i l’actitud emprenedora".

Les jornades tindran lloc durant tres dijous del mes de març i la inscripció és totalment gratuïta, només cal enviar un correu electrònic a l'adreça tarragona@escoltesiguies.cat. Trobareu el programa de les jornades i tota la informació a l'arxiu adjunt.

 

 Etiquetes

Comparteix