Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

04.03.2013

Els agrupaments de NordOccidental fan una acció de servei conjunta

Per celebrar el 40è aniversari de la Demarcació NordOccidental, el passat 2 de març els agrupaments van fer una acció de servei conjunta. Consistia a recollir residus en un espai del seu poble i conscienciar de la quantitat de deixalles que generem.

Agrupaments, famílies i tothom qui hi volgués col·laborar estava convidat aquest dissabte, 2 de març, a participar a l’activitat “Fem servei!”, que va tenir lloc als pobles on hi ha agrupaments de la Demarcació Nord Occidental.

La iniciativa consistia a fer servei als pobles, tot recollint residus urbans en un espai concret del municipi, i després exposar-los per prendre consciència de la quantitat de deixalles que generem.

L’objectiu de la iniciativa era celebrar els 40 anys de la Demarcació NordOccidental. Aquest any també es faran altres actes de celebració:
- “Fem Boom!”, una trobada de tots els escoltes i guies de la demarcació, tindrà lloc a Fraga el 13 i 14 d’abril.
- “Fem memòria i futur”, una trobada per a caps i excaps, que començarà després de dinar, amb una tarda plena d’activitats, un fantàstic sopar i una millor vetllada. Tindrà lloc el 25 de maig al Castell del Remei.
- “Fem país”, una trobada per fer el cim Montsent de Pallars (2883 m) a La Vall Fosca (La Pobla de Segur). Serà el cap de setmana del 14 i 15 de setembre i està obert a tothom.

D’altra banda, estan recollint material històric de la demarcació. Tens material de qualsevol moment, d’activitat, fotos, revistes, documents, de quan els PiCs venien al cau sense mòbil? Contacta’ls a nordoccidental@escoltesiguies.cat

Per a més informació, podeu enviar un mail a 40anys.nordoccidental@gmail.com o bé trucar al 660 76 16 99 / 660 76 17 01.Etiquetes

Comparteix