Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

06.03.2013

Aquest dissabte estarem “enllaçats per la llengua” amb Somescola!

En el marc de la campanya “Enllaçats per la llengua”, impulsada per Somescola, aquest dissabte s’organitzen concentracions a diverses ciutats del país. Us animem a anar-hi o a organitzar una activitat a favor del català al cau!

La campanya “Enllaçats per la llengua” té com a objectiu promocionar l'ús del català a tot tipus d'espais -de l'escola al carrer, passant pels espais d'educació no formal- per donar resposta a les recents accions centralitzadores i contràries al normal desenvolupament del català en els territoris on és llengua pròpia. Una de les entitats que l'impulsa és la plataforma Somescola, de la qual MEG forma part.

Aquest dissabte 9 de març es faran concentracions arreu del país a les quals us convidem a assistir:

- Barcelona: a les 6 de la tarda a la plaça del Rei. Es farà una cadena humana i lectura del manifest de Somescola.
- Sabadell: a les 19h a la Plaça Sant Roc. Concentració i lectura del manifest.
- Girona: a 2/4 de 12 del migdia a la Plaça Salvador Espriu (Mercat) amb la colla sardanista “Aires gironins” del GEiEG ballarà i convidarà a ballar 3 sardanes (Bon dia, Festa Major i La Santa Espina). Tot seguit, es farà una cadena humana a la Plaça Catalunya i s'anirà a la Plaça del Vi amb cercavila de la colla gegantera “Fal·lera Gironina" i els Marrecs de Salt.

A més, animem tots els agrupaments d'arreu del territori català a fer la seva acció al cau: un llaç humà, penjar a l'agrupament un llaç símbol de la unitat lingüística catalana, etc. Ens podeu enviar fotos de les activitats que organitzeu a projectes@escoltesiguies.cat (així podrem fer un recull de totes les activitats fetes pels agrupaments).

A Twitter, podeu piular i fer difusió de la vostra participació a la campanya amb l’etiqueta #enllaçatsperlallengua.
 

Més informació:

Actes en favor de la unitat de la llengua catalana aquest dissabte a diversos indrets de Catalunya (Somescola)

Crida a participar en la campanya "Enllaçats per la llengua"

Al cau també estem... "enllaçats per la llengua"

 Etiquetes

Comparteix