Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

07.03.2013

NordOccidental fa servei i recull més de dues tones de brossa

La Demarcació NordOccidental va fer el passat 2 de març l'activitat Fem Servei i Fem Consciència, el primer dels quatre actes que ha preparat en motiu del seu 40è aniversari. Cada agrupament va recollir brossa en un espai del seu poble.

Més de mig miler d’escoltes i amics dels escoltes van participar en aquest primer acte del 40è aniversari de la demarcació NordOccidental, on es van recollir més de 2 tones de brossa entre les diferents poblacions de l’Urgell, el Pla d’Urgell, el Baix Cinca, la Segarra, les Garrigues, el Pallars Jussà i el Segrià.

D’acord amb la llei escolta, “aprenem a ser útils i a fer servei”: infants, caps, famílies i col·laboradors van dedicar un dia a ser útils a la comunitat tot netejant de manera desinteressada el seu entorn més proper, prenent consciència que les deixalles abocades de manera incontrolada poden perdurar durant dècades en un mateix indret.

Un cop finalitzada la recollida es féu una classificació i pesatge de la brossa aplegada al centre de cada municipi on es dugué a terme l’acció, per tal de visualitzar la necessitat de fer una bona separació dels residus i fomentar el reciclatge.Etiquetes

Comparteix