Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

12.03.2013

L’AEiG Montpalau de Pineda, guardonat als Premis d'Educació en el Lleure de la Fundació Lluís Carulla

El projecte premiat és "L'Aplec de l'Erola, la renaixença d'un poble del Montnegre", que la Fundació Lluís Carulla ha decidit premiar pel 'el sentiment de pertinença al país des d'un punt de vista lingüístic, cultural i històric i per fer un servei a la comunitat amb aprenentatge de competències, habilitats i valors'.

El proper dilluns 18 de març de 2013, l’AEiG Montpalau rebrà el Premi al Palau Robert de la Generalitat de Catalunya, de mans de la consellera de Benestar i Família, Neus Munté; i la presidenta de la Fundació Lluís Carulla, Montserrat Carulla. També hi serà present el director general de Joventut, Antoni Reig, així com el president del Consell Nacional de la Joventut de Catalunya, Sergi Contreras.

A l'acte hi seran els responsables de l'AEiG Montpalau de Pineda, així com l'alcalde de Pineda, Xavier Amor; la regidora de Cultura i Ciutadania, Sònia Moraleda; i la regidora de Joventut, Sandra Villarte. També s'hi ha convidat Daniel Rangil i a Teresa Montasell, pioners i recuperadors de l'Aplec de l'Erola d'Hortsavinyà.

Segons expliquen des de l'agrupament, "a nivell intern estem molt contents però també hem de dir que ens sentim orgullosos de contribuïr en tenir una societat millor. És un premi pel cau, però també un premi per Pineda. Per nosaltres és un reconeixement a la feina que fem."

El proper Aplec de l'Erola se celebrarà l'1 d'abril.Comparteix