Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

22.03.2013

400 joves escoltes de Catalunya, el País Valencià i les Illes es troben aquesta Setmana Santa a Mallorca

tenim pressa per Sa Travessa from 4vents,Escoltisme i Guiatge on Vimeo.

Escoltes d’entre 11 i 14 anys de Catalunya, el País Valencià i les Illes celebraran Sa Travessa, una trobada a Santa Margalida (Mallorca). Els participants aportaran jocs i tallers de cultura popular de cadascun dels seus territoris.

Entre el 28 de març i l’1 d’abril es celebra a S’hort de Son Serra “Sa Travessa”, la primera trobada de Rangers i Esplet (joves escoltes de 11 a 14 anys) que formen part del Projecte 4Vents, Escoltisme i Guiatge.

Aquest és un projecte de col·laboració entre les entitats escoltes de les terres de parla catalana, a què estan adherits els escoltes de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears i l’Alguer. Està previst que a l’activitat hi participin uns 430 joves de les diferents associacions.

Durant la trobada, els participants realitzaran diferents activitats i tallers, rutes per Mallorca, vetllades i els diferents participants realitzaran tallers de cultura popular de cada un dels seus territoris. El campament estarà situat a S’Hort de Son Serra (Santa Margalida).

Aquesta trobada (la primera d’aquestes característiques) s’emmarca dins els objectius de 4Vents, Escoltisme i Guiatge i vol afavorir l’intercanvi entre els membres de les diferents associacions, posar en comú els trets comuns que compartim i enfortir la nostra relació com escoltes dins el marc cultural que ens uneix.



Etiquetes

Comparteix