Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

02.04.2013

Enquesta als agrupaments 2013: contesta-la!

Quina és la situació real dels caus? Com estem els 145 agrupaments de MEG? Volem tenir-ne una radiografia acurada i per això, un any més, llancem l’Enquesta General de MEG. Ja pots contestar-la. Fes que se senti la teva veu!

 

Què és?

L’Enquesta General és una eina online amb la qual, a partir d’una sèrie de preguntes, es recull informació sobre la situació, relacions, projectes, tasca pedagògica, etc. de tots els agrupaments de MEG.

A través de l’Enquesta s’obtenen dades directes i contrastades sobre la situació dels agrupaments, que permeten a l’associació identificar les seves necessitats i oferir-los solucions.

Com es contesta?

Per respondre-la només cal entrar al web www.escoltesiguies.cat/enquesta

L’Enquesta consta de 5 blocs que es poden respondre per separat. El temps estimat que es tarda a respondre-la tota sencera són uns 20 minuts. El termini per contestar-la és entre el 2 i el 28 d’abril.

Per què serveix?

L’Enquesta general ens permet situar-nos, avaluar-nos, posicionar-nos i treballar en tot allò que creiem necessari per a créixer com a Moviment. És una aproximació quantificable i estandarditzada a tots els agrupaments, ajudant a captar la seva realitat i posant èmfasi en aquells aspectes que ens amoïnen i preocupen.

Els resultats de l’Enquesta ens mostren quins són aquells punts forts de què estem orgullosos com a associació i, alhora, ens permeten identificar aquells aspectes que necessiten canvis. Alhora, els resultats formen part dels indicadors clau per avaluar el Pla Triennal 2012-2015. En funció d’aquests indicadors, s’adapten les estratègies que com a associació ens permetran assolir els objectius del Pla.

Quan en sabrem els resultats?

Un cop hagi passat el termini per respondre l’Enquesta, caldrà recollir les dades, tractar-les i estudiar-les. Els resultats de l’Enquesta 2013 es publicaran a principis de l’any vinent. Podeu consultar aquí els resultats de l’enquesta de l’any passat (El Correu 83, pàgina 10).Etiquetes

Comparteix