Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

04.04.2013

Les “Trepitjades” de la Demarcació NordOccidental

Dimecres de Setmana Santa, amb la lluna plena il·luminant els camins que voregen Arbeca, l’AEiG La Petjada del Secà va acollir a caps de la Demarcació NordOccidental, infants, joves i les famílies de l’agrupament per fer un raid.

Ells mateixos ens expliquen la seva aventura a la llum de la lluna...

“Per la tarda, infants, joves i famílies van anar caminant fins a la Font de la Juliana, tot fent diferents parades per llegir i reflexionar sobre alguns contes.

Mentre uns caminaven, el foc cremava per fer la carn a la brasa.

A les 21h començava el sopar de germanor amb un centenar de persones. Les famílies de l’AEiG La Petjada del Secà ja havien tornat de caminar i els caps dels diferents agrupaments de la demarcació agafaven forces per començar la caminada a la llum de la lluna.

Just havent acabat de sopar, vam emprendre el camí en direcció a la fortalesa ibèrica dels Vilars. En petit grups i il·luminats per la lluna, l’aventura ens va portar molts moments de reflexió que vam poder compartir amb els nostres companys.

Com cada any, han estat moments de tranquil·litat i reflexió compartits amb caps de molts agrupaments diferents. Moments que ens ajuden a agafar aire fresc i continuar caminant cap al nostre horitzó!

Ara! Tots ens hem quedat amb ganes de visitar la fortalesa dels Vilars en plena llum del dia per tal de poder meravellar-nos de la magnitud d’aquest monument!”

Foto: Juan Andrés López a FlickrEtiquetes

Comparteix