Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

18.04.2013

Increïble Sa Travessa!

Aquesta Setmana Santa, vuit agrupaments de MEG van participar a Sa travessa, la trobada de Ràngers i Esplet a S'Hort de Son Serra, Mallorca. Una experiència inoblidable!

La trobada estava emmarcada dins el Projecte 4vents, on l'objectiu principal és afavorir l'intercanvi entre les associacions escoltes de l'Alguer, el País Valencià, Mallorca, Menorca i Catalunya, posar en comú el nostre projecte educatiu i enfortir la relació com a escoltes i guies dins el marc cultural i lingüístic que ens uneix.

Així mateix ho valoren els participants:

“Han estat cinc dies intensos amb moltes activitats, excursions, descobertes, tallers i sobretot molt bona convivència.

Vàrem fer jocs de coneixença i jocs populars de Mallorca; vam aprendre danses tradicionals, com el ball de bot; vam fer tallers de reflexió sobre sexisme i sobre la misèria en la post guerra; en les excursions hi van haver descobertes mediambientals, com la de Ses dunes de Son Real; una gimcana fotogràfica a Sa Colònia de Sant Pere; així com van explicar-nos la història de les construccions de les tombes de Sa Necròpolis.

Una experiència inoblidable, plena d'enriquiment personal, cultural i lingüístic de la qual cal destacar sobretot la bona organització del comitè mallorquí i la gran feina dels rutes d'alguns agrupaments de Mallorca, encarregats de la intendència. Una gent amb un caràcter excepcional i una motivació fora de mida, que ens ha fet sentir com entre família.”

Clica aquí per veure el reportatge que la televisió de les Illes Balears, IB3,  va fer de Sa Travessa (comença al minut 45)Etiquetes

Comparteix