Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

11.04.2013

1.500 persones participaran al Boom de l’escoltisme lleidatà i de la Franja

Aquest cap de setmana, l’AEiG Pintor Viladrich de Fraga acollirà el “Boom” de la Demarcació Nord-Occidental. La trobada reunirà per primer cop l'escoltisme de les comarques lleidatanes i de la Franja.

El Boom és una trobada de tots els agrupaments i unitats de la Demarcació en un mateix poble i se celebra cada 3 anys. Aquest 2013 coincideix amb el 40è aniversari de la Demarcació i amb el 45è aniversari de l’AEiG Pintor Viladrich, de Fraga (Baix Cinca), que acollirà la trobada.

La trobada reunirà per primer cop l’escoltisme de les comarques lleidatanes i de la Franja reconegut dins la Federació Catalana d'Escoltisme i Guiatge (FCEG), ja que a banda de tots els agrupaments de la Demarcació, també hi participaran l’AE Lo Mòtit (Alcarràs), l’AE Alosa (Lleida) i l’AE taciplÀ (Alpicat), d’Escoltes Catalans. Cada any, l’organització del Boom convida un agrupament de fora de la Demarcació a participar-hi i enguany, aquesta invitació ha estat per la Vegueria de Lleida d’Escoltes Catalans, amb l’objectiu de reforçar els lligams a nivell territorial entre els agrupaments de les dues associacions.

La trobada comptarà amb la participació d’unes 1.500 persones entre infants i joves, caps i ciutadans i ciutadanes de Fraga que s’han ofert com a col·laboradors. Durant el cap de setmana es duran a terme activitats de descoberta del poble, gimcanes, jocs gegants, etc., ambientats en l’Imperi RomàComparteix