Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

16.04.2013

El Cau d’Igualada commemora 60 anys d’història amb una gran festa per Sant Jordi

escoltisme i guiatge

El proper cap de setmana 20 i 21 d’abril, tindrà lloc la celebració del 60è aniversari de l’AEiG Jaume Caresmar i M. Antònia Salvà, coincidint amb la tradicional trobada de Sant Jordi. El motiu de la trobada és celebrar aquests 60 anys de cau, amb les famílies i amics d’antics i actuals membres de l’agrupament.

Enguany la Festa tindrà lloc Can Aubareda (Sant Martí de Tous). El dissabte 20, els infants i joves escoltes actuals sortiran caminant des de diferents punts de la comarca, i un cop arribin a lloc els esperen tot tipus d’activitats. Els antics escoltes i famílies que ho vulguin, també poden participar a l’acampada a Can Aubareda.

Al matí del diumenge hi haurà tota mena d’activitats: a les 9:30 hores hi ha una excursió pels voltants de Tous, organitzada per l’Associació de pares i mares d’antics escoltes. A les 11 hores tots els pares, mares, amics i antics escoltes estan convidats a participar de les activitats a Can Aubareda. Després del dinar de germanor, sobretaula amb el grup Em Torna la xamfaina i el conegut cantant i acordionista Carles Belda.

Inauguració de l'exposició del 60è aniversari

 

Després de mesos de treball, el divendres 19 d'abril s’inaugurarà l’exposició del 60è aniversari. L'acte serà a les 19:30 h a la Sala de les Encavallades del Museu de la Pell d'Igualada. L’exposició es podrà veure del 19 d'abril al 5 de maig del 2013.

Una obra de Ramon Enrich per recaptar fons

 

El reconegut artista igualadí Ramon Enrich ha col·laborat de manera desinteressada amb l’aniversari del Cau d’Igualada, realitzant una obra expressament per a l’ocasió. D’aquesta obra se’n faran 60 serigrafies que es vendran al preu de 100 euros, i els diners que es recullin serviran per organitzar les activitats del 60è aniversari.

Tothom quin en vulgui adquirir una pot enviar un correu electrònic a serigrafia60anys@cauigualada.cat. Des de l’organització es preveu que les obres s’esgotin ràpidament, per això especifiquen que es vendran per rigorós ordre de recepció dels correus.

 Comparteix