Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

30.04.2013

L'AEiG Montpalau signa un conveni de col·laboració amb l'Ajuntament de Pineda

L'AEiG Montpalau ha signat recentment un conveni de col·laboració amb l'Ajuntament de Pineda, que recull la cessió d'espais municipals a la masia de Can Jalpí a l'agrupament i marca les obligacions i deures per ambdues parts.

La signatura del conveni va anar a càrrec de l'alcalde de Pineda, Xavier Amor; la comissària de la Demarcació de Girona de MEG, Anna Camacho; i els responsables del cau pinedenc. El nou conveni substitueix l'anterior document i recull la col.laboració entre l'administració municipal i aquesta entitat.

L'alcalde de Pineda, Xavier Amor, va dir que ''el cau forma part de la història recent de Pineda i la signatura és un compromís per l'educació dels més petits''. La comissària de la Demarcació de Girona, Anna Camacho, va dir que ''és molt important la col·laboració entre administracions i el cau de cada municipi''. El cap d'agrupament del Cau de Pineda, Francesc Burjons, va dir que ''hi ha molt bona col.laboració entre Ajuntament i l'entitat, i la signatura dóna confiança als membres del cau pinedenc''.

El conveni es va signar coincidint amb els 50 anys de l'AEiG Montpalau i la festivitat de Sant Jordi, patró de l'Escoltisme. Durant la signatura, el regidor de Salut i Qualitat de Vida, Santiago Macip, va fer entrega al Cau del 1er Premi de Fotografia 'A Pineda el civisme ets tu'Comparteix