Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

02.05.2013

Acostem-nos al mar... per fer servei! Participa a Clean Up The Med!

El cap de setmana del 24, 25 i 26 de maig de 2013, milers de voluntaris arreu de la Mediterrània treballaran per conscienciar a les seves poblacions sobre la necessitat de conservació del medi ambient. Ho faran en el marc de la campanya Clean Up the Med, que des de 1995 treballa per augmentar la consciència ambiental i reduir la contaminació generada per l'activitat humana.

Un any més, 4vents, projecte del qual forma part MEG, s'ha adherit a aquesta campanya, tot reforçant el seu compromís per salvaguardar el medi ambient de les costes de la Mediterrània, espai comú i compartit entre totes les entitats del projecte. 

Com podem participar-hi?

- Podem muntar un punt d'informació sobre l'ecologisme i la consciència ambiental.
- Podem netejar un fragment de costa.
- També podem guiar una excursió per visitar espais naturals de gran valor, per demostrar la importància de la conservació dels espais naturals.

Per participar a la campanya, escull quin tipus d'acció podeu i teniu ganes de realitzar i envieu-nos un correu electrònic a 4vents@escoltes4vents.org. Per tots aquells grups que ens aviseu abans del 8 d'abril, demanarem a Legambiente que ens enviïn cartells i fullets d'informació (en anglès o francès). Per més informació fes clic aquí.
 
En aquest reportatge podeu veure com hi van participar els escoltes i les guies de Mallorca, tot netejant de deixalles la badia d’Alcúdia:
 


L´aguait per RTVMallorcaComparteix