Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

02.05.2013

Camp de treball escolta als aiguamolls de l’Empordà​Vols ajudar a la conservació del medi natural dels aiguamolls amb altres escoltes i guies com tu? La Demarcació de Girona organitza un camp de treball al mes d’agost, dirigit a pioners, caravel·les i truc.

Els joves, a través de l’acció, ajudaran a la conservació del medi natural i infraestructures del Parc, alhora que prendran consciència de la seva necessària responsabilitat envers la comunitat i la preservació del planeta.

La tasca principal serà la de treballar algun projecte entorn de l’aigua, relacionat amb l’eix principal del camp de treball: “Conca de la Muga: els camins de l’aigua. Un cicle vital”.

La part tècnica es durà a terme durant el matí, de les 8:30 a les 13:30 amb un descans a les 11:00 hores. Aquest horari es veurà condicionat a la climatologia i altres factors que puguin condicionar el seu compliment. Després de dinar, els joves tindran una estona destinada a descansar i al temps de lleure. Posteriorment, es duran a terme activitats dirigides complementàries.
 
El fil conductor del camp de treball és l’Edat Mitjana. Les activitats estaran relacionades amb aquest tema per tal de treballar el coneixement d’aquesta època des d’una vessant lúdica.
 
El camp de treball funciona a partir de diferents grups de serveis. Aquests grups seran rotatius i se n’encarregaran del bon funcionament del camp de treball. Els participants estaran dividits en 3 grups, els quals funcionaran pels serveis d'intendència, neteja i manteniment de les instal·lacions, així com per organitzar el treball tècnic, les vetllades o els jocs de nit.
 
  • DATES:  Del 19 al 30 d’agost de 2013
  • PLACES DISPONIBLES: 30
  • EDAT: 14-17 anys
  • PREU:  185 € (Devolució de la quota en cas de suspensió de l’activitat)
  • DATA LÍMIT INSCRIPCIÓ: 24 de maig de 2013
  • CONTACTE: Carles i Joan - 972 249 327 -  girona@escoltesiguies.catComparteix