Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

02.05.2013

Enjoy Scouting and Guiding... a la Jambarretina!Marxeu aquest estiu o teniu pensat marxar l’any que ve de campaments a l’estranger? La JAMBarretina és l’activitat que estàveu esperant… Gaudiu de l’aventura internacional al costat de casa! Últims dies per inscriure-s’hi!!

Els propers 25 i 26 de maig es celebrarà  la segona JAMBarretina: una trobada per aels i les Pioners/Caravel·les, Clan/Ròvers/Trucs i els i les seves caps que han decidit o tenen en ment fer els seus campaments d’estiu a l’estranger. El preu és de només 15€/participant, i la trobada tindrà lloc al terreny El Rossinyol a  Sant Quirze de Besora (Osona), ben comunicat amb transport públic.
 
L’objectiu de la trobada, organitzada per la Federació Catalana d’Escoltisme i Guiatge (FCEG),  és donar eines, coneixements i idees als joves perquè preparin els seus campaments fora de Catalunya, així com conèixer i compartir les diferents realitats de l’escoltisme al nostre país.
 
Les trobades i intercanvis internacionals són una oportunitat per conèixer altres realitats, cultures i contextos socials.  La JAMbarretina vol ser una primera escala pel totes aquelles que marxaran a viure-ho aquest estiu.
 
Durant el cap de setmana es faran tallers relacionats amb els aspectes logístics dels campaments: el viatge, la comunicació, interculturalitat… així com temes relacionats amb el fet de representar el país.
 
Més informació i inscripcions: http://www.fceg.cat/jambarretina-2013/
 

 Comparteix