Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

09.05.2013

Voleu fer servei amb infants amb la Síndrome de Down?

Espai 21, un grup de famílies amb infants amb la Síndrome de Down, busca grups de caps o trucs que vulguin fer servei tot passant una estona amb els seus fills i filles. Altres anys han comptat amb la col·laboració de diversos agrupaments i aquest any, de nou, ens demanen ajuda!

El servei consisteix en atendre els fills i filles d’aquestes famílies mentre els pares i mares participen en sessions formatives, en una trobada que tindrà lloc l’1 i 2 de juny a Sant Pere de Torelló. Espai 21 és un grup de famílies amb infants amb la Síndrome de Down que es reuneixen per treballar, aprendre i fer incidència política.

Busquen diferents grups de caps o trucs que puguin anar-hi dissabte 1 de juny d’11 a 19h i diumenge 2 de juny d'11 a 14h (cada grup pot anar-hi un dia i prou). L’organització es farà càrrec del dinar.

Es tracta d’un grup d’entre 40 i 50 infants menors de 14 anys, uns 30 dels quals amb Síndrome de Down. Cal tenir en compte que la ràtio d’infants per responsable haurà de ser una mica inferior que al que estem habituats al cau, tenint en compte les necessitats especials dels infants.

Per això necessiten forces! Us hi animeu?

Per més informació:
Web d’Espai 21
Facebook d’Espai 21
Twitter d’Espai 21
Contacte: espai21@gmail.comComparteix