Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

13.05.2013

Torelló es bolca en la recollida de roba organitzada pel cau

L'Agrupament Escolta i Guia Comte Jofre i Verge de Rocaprevera de Torelló ha fet aquest dissabte 11 de maig una recollida de roba usada amb la col·laboració de Càritas. Per primer cop han decidit substituir la tradicional recollida d’ampolles de cava buides per una acció solidària coherent amb les necessitats actuals de la societat.

A banda de recollir el màxim de roba per a contribuir al rober de Càritas de Torelló, l’objectiu també era sensibilitzar els nens i nenes del cau, "per tal de conscienciar-los sobre com afecta la crisi a persones molt properes a ells, del mateix municipi", tal i com van explicar els responsables de l'agrupament.

La iniciativa va tenir una gran acollida al poble, tal i com reconeixien des del cau en diversos tweets:

La recollida de roba substitueix la tradicional recollida d’ampolles de cava buides, que aquest any s’ha deixat de fer definitivament. Des de l'agrupament creuen que "la iniciativa havia quedat obsoleta i ja no complia l'objectiu inicial de quan es va iniciar fa més de cinquanta anys, a banda que ja no hi havia empreses que volguessin comprar el vidre".

Enllaços d'interès:

Notícia a Ràdio Ona, l'emissora municipal de Torelló

Notícia a El 9 Nou (edició Osona Ripollès)Comparteix