Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

15.05.2013

Nou dossier sobre la Festa del Pas

La Festa del Pas és un esdeveniment important al cau, que simbolitza l’inici de curs però també el compromís per fer un món millor. La Demarcació de Girona posa a disposició de tots els agrupaments de MEG un dossier per reflexionar sobre com es viu i treballa aquesta festa.

En alguns llocs es diu Festa del Pas; en altres, n’hi diuen Passos o Pas de Branca...  En qualsevol cas, aquesta festa representa el començament de curs als agrupaments, així com la voluntat i el compromís dels nens i nenes, nois i noies i caps de tirar endavant un projecte que vol contribuir a millorar el nostre país.

La Demarcació de Girona ha elaborat un dossier sobre aquesta festa, després d’aplegar, estudiar i anotar les diverses maneres com es viu i treballa als seus agrupaments. El llibret no vol ser un manual per dur a terme el pas, sinó una eina útil per reflexionar entorn al seu significat i ajudar els agrupaments a millorar.

Ara volen posar el dossier a disposició de la resta d’agrupaments de MEG. Per adquirir-ne un exemplar, al preu de 5 euros, cal posar-se en contacte amb la Secretaria Tècnica de la Demarcació de Girona (al telèfon 972 24 93 27 o al correu girona@escoltesiguies.cat).

El dossier va ser elaborat durant el curs passat per en Pere Badalló, l’Aniol Noguera i la Jordina Turón de l’AE Montnegre; amb la col·laboració d’en Joel Burch, en Yeison Gómez i en Jordi Font de l’AEiG Pla de l’Estany; en Sebastià Aupí, consiliari de la Demarcació, i bona part dels agrupaments.Comparteix