Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

14.05.2013

El Cau de Martorell organitza la 1a Baixada d'Andròmines

Aquest cap de setmana l'AEiG Joan XXIII ha participat activament al Daltabaix, la fira dels infants i joves de Martorell. Han organitzat la 1a Baixada d'Andròmines, han recollit 300€ per a Càritas Martorell i han ofert servei de barra. 

Des de dissabte al matí fins al diumenge al migdia, l'agrupament va organitzar la barra de menjar i begudes en tots els actes del Daltabaix, on hi s'hi ha fet la 4a Trobada de Bateries i Percussionistes, la Mostra de Tallers, Accions i Activitats Juvenils, la 21a Fira Infant i el concert de grups martorellencs.

Des del consell de caps volen fer arribar una mostra d'agraïment a totes aquelles persones, ja siguin pares o altres col·laboradors, que els van estar donant un cop de mà quan més ho van necessitar. També estan gratament satisfets de la col·laboració de tots els joves, ja que en la sessió de DJ es van recaptar 300€ en benefici del Banc dels Aliments de Càritas Martorell, una entitat amb qui l'agrupament ha col·laborat recentment.

Diumenge, des de ben d'hora de la matinada, van començar a fer el muntatge i la preparació del circuit de la 1a Baixada d'Andròmines del poble. A les 10h del matí, els quinze equips participants ja estaven inscrits i, amb els seus prototips ben diversos van començar la baixada de reconeixament del circuit i, després, les tres baixades cronometrades. Durant tots els descensos es valorava el temps en realitzar el circuit i l'originalitat, xivarri i animació de cada andròmina. A les 13h va tenir lloc la final de la categoria velocitat.

Les andròmines participants van ser: Chapuza, Tricicligolf, La Bala Vermella, l'Estrellat, Pujolet 33, Ferralla 2.0, La Carpafera, The Speed Extreme, Delorean, The School Bus, Anarkomòbil, Party, La Mosca Voladora i PiCs, provinents de Martorell, Vallirana, Castellví de Rosanes i Castellar del Vallès.

La classificació final de la 1a baixada d'Andròmines de Martorell va ser:

  • Categoria velocitat: 1r premi La Carpafera (Martorell), 2n Pujolet 33 (Castellar del Vallès) i 3r Delorian (Vallirana).
  • Categoria originalitat: 1r premi La Mosca Voladora (Martorell), 2n The School Bus (Martorell), 3r Anarko Mòbil (Martorell).

La valoració de la 1a Baixada d'Andròmines de Martorell ha estat molt positiva gràcies a l'elevada participació d'andròmines i la bona resposta del públic. Des del cau estan molt contents per l'ajuda rebuda pels col·laboradors, els comerços que han apadrinat les bales de palla, el suport de l'Ajuntament, Policia Local i la Creu Roja.

Aprofiten per convidar-nos a la Festa Major del Cau, el proper 29 de juny, per celebrar el seu 50è aniversari!Comparteix