Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

14.05.2013

"Conviure en temps d’incerteses: mirar-nos amb bons ulls", amb Carles Parellada

El proper 24 de maig, a les 20h a l’auditori del Centre Cultural de Martorell, es durà a terme una conferència amb el títol “Conviure en temps d’incerteses: mirar-nos amb bons ulls”, a càrrec d’en Carles Parellada, mestre i terapeuta sistèmic. L'organitza l’Agrupament Escolta Joan XXIII de Martorell, dins el programa de celebració del 50è aniversari de l’entitat. 

Aquesta xerrada pretén crear una mirada diferent de la situació actual, marcada per un moment difícil, de preocupació. Engeguem el televisor i ens empatxem de males notícies. Coneixem famílies i amics, més o menys propers, que la seva situació econòmica i laboral “penja d'un fil”. Tots patim angoixa, o sentim l'angoixa a prop. Sovint, aquesta situació ens provoca un malestar que transmetem als altres, als qui ens acompanyen al nostre dia a dia i als qui més estimem.

Immersos en aquest bucle, tot sovint inevitable, podem fer alguna cosa per no transmetre aquesta angoixa al nostre entorn, a la família, als amics, a la feina? En aquest ambient de pessimisme i desànim, podem redibuixar unes relacions personals positives?

El cau de Martorell ens convida a assistir-hi per tal de trobar estratègies per viure el present i encarar el demà amb optimisme!Comparteix