Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

22.05.2013

Celebrem la Diada de la Poma amb l'AEiG Misericòrdia!

Atenció, caps de MEG! L'AEG Misericòrdia ens convida a celebrar amb ells el 20è aniversari de l'agrupament, el dia 1 de juny a La Palma de Reus. Hi haurà una gimcana popular, un sopar a la fresca, un concert i molt més!

Aquest és el missatge que des del cau us volen fer arribar:

"Benvolguts caps d'arreu de Minyons...
Ens complau convidar-vos a la celebració del 20è aniversari del nostre agrupament, l'AEG Misericòrdia, el dia 1 de juny a la Palma de Reus. La diada de la POMA tindrà inici a partir de les 16:30 i consistirà en una gimcana popular per Reus. A continuació a ritme de grallers anirem tots a la Palma per fer diverses activitats per deixar plasmats tots els moments viscuts al llarg de tots aquests anys. Finalment, farem un sopar popular a la fresca a les 21:00 i a les 23:00 podrem gaudir del concert de Jaume Barri. Qui en vulgui més, podrà seguir la festa al Naltrus Reus amb consumicions més econòmiques.

El sopar popular consisteix en un plat de fideuà+beguda+got retornable pel mòdic preu de 5€. Podeu comprar els tiquets del sopar des de ja a qualsevol dels caps actuals de l'agrupament, i per qualsevol cosa, no dubteu a contactar amb nosaltres.

Ens agradaria moltíssim que vinguéssiu per tal de participar en aquesta gran festa. Moltes gràcies!"

Descarrega't el pòster de la festa fent clic aquí.Comparteix