Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

22.05.2013

Torna la Marxa Ecològica i per la Pau per sensibilitzar sobre el medi ambient i la resolució pacífica de conflictes

Aquest diumenge 26 de maig tindrà lloc la Marxa Ecològica i per la Pau, un projecte de sensibilització i respecte al medi ambient i a la resolució pacífica dels conflictes que organitza des de fa 29 anys l’AEiG Terra Plana de Belianes. Participa-hi!

Aquesta iniciativa va començar l'any 1984 i enguany arriba a la 29ena edició. Es tracta d’una de les activitats sorgides del teixit associatiu més consolidades de a les comarques de ponent.

El dia de la Marxa comença amb la lectura d'un manifest en què l’agrupament es posiciona sobre diversos aspectes de la societat actual, relacionats amb l'ecologia i la pau. 

El manifest és el punt de partida d’un recorregut de 33km, i el requisit indispensable és moure's amb un vehicle no contaminant (bicicletes, patinets, a peu, corrent, amb cavall...). És un dia festiu on hi participen al voltant de 600 persones i una setantena de col.laboradors. És una gran festa del poble i entorn.

A banda d'això, també s'organitzen xerrades, tallers, un servei, contes i altres activitats relacionades amb aquests temes, i en funció de l'Eix del Curs de MEG, durant tot el mes de maig.

Consulta tota la informació sobre la Marxa i altres actes que es fan en aquest dossier.Comparteix